söndag 5 januari 2014

Det här med wet..

är nog inte något som alla går igång på. Om man däremot funderat på att testa för nyfikenhets skull så gör för faan det!
Jag är så sjukt glad att jag och mannen befinner oss i ungefär samma nivå vad gäller testa nya saker och prova oss fram. Vad är det värsta som kan hända liksom? Att man inte tycker om det.. och då är det ju relativt enkelt att bara bocka av det från "todo listan" :)

Förra gången vi provade oss på lite våtare lekar var det jag som gav. Mannen tog emot med glädje och jag hade absolut inget emot att ge honom det heller.
Nu var det min tur att få! Och herreminjävlar och så vidare vilken sjukt skön upplevelse!

Jag låg på mage på vårt latexlakan och blev kåtare och kåtare av mannens stimulering på min kropp.
Han nafsade här, smakade där, smekte min kropp från topp till tå. Jag hade rysningar som gick som pulserande stötar genom min kropp om och om igen..
Plötsligt så känner jag en het stråle rakt på min svullna klitta och jeeeeeezuz! Att något så enkelt och naturligt kan bli en sån snuskig och fantastisk upplevelse?!

Det är väl lite det som är halva grejen.. klart att det är snuskigt om någon väljer att pissa på en.
Porrigt, snuskigt, annorlunda och så jävla skönt.

Hade jag inte bitit mig själv i handen hade jag kommit på studs, men jag ville ju njuta så länge jag bara kunde och eftersom mannen inte varit snål med att dricka vatten kunde vi njuta en bra stund tillsammans.

Jag fick små kittlande strålar emellanåt och detta varvades av att jag blev grymt skönt knullad av mannens hårda kåta kuk som bara ville ge mig mer.
Vi var båda i extas tror jag och ett tag tänkte jag att det här är fan inte sant. Varför har vi väntat så länge med detta?
Det enda minuset som finns med detta är att det blir just.. wet! MEN...
Så jävla värt det och jag tvättar med glädje :)

Eftersom vi kunde planera lite bättre får ni lite smakprover via bild också
Är det inte fantastiskt ;)

Puss/ Hon












2 kommentarer:

Unknown sa...

Härliga bilder. Blött och skööönt.

Anonym sa...

Härligt att höra flera som upptäckt wet. Jag och frun har gjort detta ett par år och njuter mycket varje gång. Det började med att jag lyckades ge frun riktiga sprutorgasmer och sedan utvecklades det tilla rena wet lekar.